rafzan tomomi dot com & Ucapan Aidilfitri dari RTM Online

08:34:00 Rafzan Tomomi 14 Comments


klik gambar untuk tumbesaran.


Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepasa semua pengikut & pembaca. Alhamdulillah syukur kita masih lagi dapat menghirup udara segar pada hari ini. Macam mana puasa? Okey. Harap penuh okey. :) Hari ni saya nak bagitau yang blog saya sudah menjadi .com (dot com)  . yeayyy... Dah 2 hari dah sebenarnya jadi .com ni. Memang ade niat nak pakai .com cuma asyik tertangguh hee. Terima kasih Kak Sya sebab ajar sikit-sikit pasal .com ni. :) Saya akan cuba sedaya upaya demi blog. hahaha *boleh ke macam tu?~* 

Lagi beberapa hari je lagi kita akan bertemu dengan Syawal, dan akan meninggalkan Ramadhan. Macam mana persiapan korang? Dah lengkap? Kuih dah buat ke? Baju raya berapa pasang? Kalau boleh belanjalah mengikut kemampuan. Biasalahkan nak raya-raya ni, nafsu membeli tu memang kuat. hahaha Kalau boleh control okey? Kelmarin, saya ada buat e-kad raya untuk RTM ONLINE. Sangat teruja bile semua tangkap gambar sama-sama. hehe... Jom tengok sikit apa yang kami buat masa photoshoot : 

















ni saiz asal yang saya edit, yang atas tu saje-saje : 

klik gambar untuk tumbesaran.

Ape-ape pon saya sekali lagi ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN kepada semua umat Islam terutamanya kepada bloggers, followers & readers yang beragama Islam. Siapa yang memandu nak balik kampung sila berhati-hati di Jalan Raya. Okeylah, sampai disini dulu. Kita jumpa di Entri blog yang seterusnya okey. Assalamualaikum & Bye bye.

Sebelum "close" jom la layan dulu lagu dari Anuar Zain & Ellina, "Suasana Hari Raya". Enjoy. 

14 comments:

  1. slamat hari raya bro
    singgah baca blog kmu
    http://mawardiyunus.says.com/recommendations/coca-cola-semangat-ramadan

    ReplyDelete
  2. MawardiYunus : terima kasih :)) selamat hari raya

    ReplyDelete
  3. timm bill : hee selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete