Goodbye June.

10:36:00 Rafzan Tomomi 0 Comments



Assalamualaikum dan salam sejahtera to all readers & followers. How are you today? Hari ni kita dah masuk bulan Julai. Alhamdulillah, kita masih lagi bernafas. hee Macam mana dengan Jun korang? Baik? Kurang Baik? hee. Masing-masing dah lalui bulan Jun mereka sendiri. =) Entri kali ni nak cerita sedikit sebanyak pasal bulan Jun saya. hehehe.

Bulan Jun lepas boleh dikatakan tak berapa best sangat sebab bende paling tak best berlaku. Seperti yang dah di bagitau, blog saya kene HACK. alahai. sedihnya. hahahaa Saya kumpulkan semangat baru untuk buat blog baru pada hari kene hack tu jugak. hehehe ;) So far, alhamdulillah kerja semakin okey. Dah masuk 2 bulan saya bekerja. macam tak percaya. hehehe ;)

Actually banyak lagi nak dikongsi, banyak yang menyakitkan hati. hehehe Anyway, Julai dah datang. Mengharapkan Julai lebih baik dari Jun hehehe.. Julai ni kita dah nak masuk bulan Ramadhan heheh yeayy... seronok laa.. ;P Saya akan puasa penuh! InsyaAllah :) okeylah. Sampai disini dulu entri ini. Jumpa entri lain pulak. Semoga Julai korang okey ;) okey bye bye .

0 comments: