Aku Ingin Jadi TEDDY BEAR

09:30:00 Rafzan Tomomi 4 Comments


Assalamualaikum & Selamat Sejahtera to all readers & followers. Happy Monday! :D hee. Mulakan pagi isnin korang dengan senyuman. Senyum sikitt. :) Okey la. Entri kali ni nak cerita pasal novel baru saya beli. Saya tak baca novel cintan cintun & tebal-tebal tu. Sebab saya tak suka membaca banyak hehe. Jadi saya pilih novel kanak-kanak. Masa dapat baucar RM200 tu (Terima kasih!) saya beli 7 novel kanak-kanak. Tebal dia ala buku teks. dari 7 baru baca satu. hahaha kelakar kan. First novel saya carik tengok cover dia, kalau comel saya pon beli la. hee dan paling seronok kalau ade topik orang gemuk. hehehe Saya suka baca novel jenis macam ni. Melambangkan diri saya. hahaa :P

Baru baru ni (Jumaat lepas) saya pergi MPH kat Mid Valley tu terjumpa satu novel ni. alahai comelnya. Dengan excited nya saya bawak novel tu ke hulu hilir. Orang semua pandang hahaha... dan saya terus beli tanpa rasa ragu. hee. Tajuk novel tu pon comel "Aku Ingin Jadi TEDDY BEAR".. aaa kawaii :3. hehehe Comel kan? hehe okeylah sampai disini dulu. Terima kasih membaca. Jumpa di entri seterusnya ;) byebye.


4 comments:

  1. Comel je tajuk! Cover dia pun macam comel and sweet. Hehehe. Selamat membaca :D

    ReplyDelete
  2. alalalaa cute nyer dye nih baca pun buku comel2 =)

    visit n follow me back ok
    http://myaleo.blogspot.com/2012/07/orang-kata-kami-kembar.html

    ReplyDelete
  3. Nana Kamarul : hehehe kan kan, tau xpe. hee.. okey. terima kasih. ;)

    ReplyDelete
  4. Masmira Masri : hehehe.. tq...

    ReplyDelete