#10FaktaTentangSaya

21:20:00 Rafzan Tomomi 0 Comments

klik gambar diatas. hehe

Assalamualaikum dan salam sejahtera to all readers & followers. Apa khabar? aaa~ dah seminggu tak update blog sebab busy sikit. hehhee. Sekarang ni, ada diantara korang mesti dah ade Twitter kan? Twitter pon seronok jugak okey. hehhe setakat ni saya dah ada 24,000++ tweets hehehe. Twitter terkenal dengan trending nya. Apa itu trending? dalam bahasa saya sendiri , bermaksud mostly di tweet oleh semua orang. Hari ni ada trending pasal "#10FaktaTentangAku" dan trending pasal fakta memang selalu keluar hehe.. Saya tukar sikit dari aku ke saya. hehehe okeylah ini adalah 10 fakta tentang saya. (#10FaktaTentangSaya) :  

01 Saya suka makan cokelat! :D
02 Saya peminat Morning Musume.
03 Saya COMEL.
04 Saya suka Online.
05 Cepat sayang seseorang.
06 Saya cepat mesra dengan orang yang baru saya kenal. 
07 Saya panas baran -.-
08 Saya cepat blur.
09 Saya suka menyanyi dan menari.
10 Saya gemuk! hahaha ;)

Yeaaa... complete sudah 10 fakta tentang saya. hhehehhe fakta tentang diri korang macam mana pulak? hehe Okeylah sampai disini dulu entri kali ini. Kita jumpa kat entri akan datang. Assalamualaikum & Byebye ;)

0 comments: