This is myself.

16:17:00 Rafzan Tomomi 6 Comments




Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Jumpa lagi hari readers & followers. Okey kali ini entri pasal diri saya. Mungkin ade yang tak kenal siapa saya. hahaah Entri ni pasal diri saya. Since blog baru so kita mula balik. hahahha Malas nak taip banyak, ini adalah tentang diri saya : 

siapa Rafzan Tomomi?
  • Nickname : Rafzan : Bee : Tomomi : Acik 
  • Single not to available. haha :3
  • Saya "COMEL" :3
  • Saya garang ketika saya mengajar. Sebab tu saya tak boleh jadi cikgu. hehew
  • Saya seorang yang manja
  • Tak suka orang panggil saya "SOMBONG"
  • Kanak-Kanak Ribena.. haha
  • Saya Gemok, Tembam dan Chubby 
  • Saya seorang yang Gile-gile
  • Saya suka online. 24/7
  • Saya adalah peminat J-pop & K-pop
  • Sayang gile dekat seseorang bile dah rapat.
  • Diet.. haha
  • Peminat Coklat 
  • Tak suka makan pedas!
  • In reality, saya ramai kawan PEREMPUAN dari LELAKI.


actually banyak lagi tapi basic dah ade okey la tu. hahahahha Anyway, thanks membaca. Siapa nak kenal dengan saya tu, sila add facebook saya, search : Rafzan Tomomi atau follow saya di twitter : Rafzan_Tomomi. Saya suka berkawan tak kira siapa pon. hehehe. Okeylah sampai disini saje dulu. Nanti saya post lagi entri entri menarik untuk korang baca. :) byeee ....

Sebelum tu, jom tengok video ni saje saje. Di edit oleh abang saya. hehe selamat menonton :

6 comments:

  1. nama saya siti aniza.. nice to meet you

    ReplyDelete
  2. Kamu tak Sombong, don't worry :)

    ReplyDelete
  3. hye Siti Aniza. Nice to meet you too :)

    ReplyDelete
  4. Thristan : macam mana kamu tahu saya tak sombong? hahaha :P

    ReplyDelete