Rafzan Tomomi : Q & A Segment

09:00:00 Raflisson Tomomi 0 Comments


Banyak kali sebut pasal blog lama, entry ni sebenarnya dari blog lama.  hahah actually saya suka dengan "Q & A Segment" sebab kat sini boleh tunjuk betapa merapunye saya hahahaha Mungkin ade sedikit pertukaran soalan atau jawapan. hehehe. Selamat membaca =)

Q : Nama anda?
A : Rafzan Tomomi

Q : Satu ayat yang menerangkan diri anda?
A : Comel (!) hehe

Q : Nombor feveret anda?
A : Saya suka nombor 7. hehe

Q : I-phone atau Blackberry?
A : Blackberry!

Q : Warna feveret anda?
A : Purple dan Putih.

Q : Single atau couple? pilihan anda?
A : Saya akan pilih single buat masa ni. hehhee

Q : KFC atau McDonalds?
A : alaaa saya suka dua dua. tapi sangat nak McDonalds. hehhe

Q : Siapa Crush anda yang terkini? 
A : none.

Q : Facebook atau Twitter?
A : alaaa dua dua nyawa saya. hahaha pilih dua dua boleh? hahah

Q : K-pop atau J-pop?
A : J-pop. :D

Q :  Cinta itu ialah...?
A : Cinta itu ialah perasaan yang pasti akan ada dalam hati semua orang. Cinta itu kadang-kadang menyakitkan, ada masanya seronok. hehe

Q : Sila nyatakan 10 fakta tentang diri anda.
A :


01 Suka makan cokelat
02 Suka makan ayam goreng
03 Suka berkawan
04 Tak suka dipanggil sombong
05 Saya peramah kot
06 Saya Gemuk
07 Saya Comel
08 Saya suka menari
09 Saya kuat makan
10 Saya sensitif. haha

Q : Sila sambungkan ayat-ayat berikut....

01 Raya lebh bermakna jika...
02 Kalau saya sakit hati dengan seseorang, saya akan....
03 Kalau saya nak menangis, saya mesti...

A :

01 Raya lebh bermakna jika semua ahli keluarga berkumpul dan bermaaf maafan. dan Kuih Raya hahaha
02 Kalau saya sakit hati dengan seseorang, saya akan post kat Twitter je. hahhaha
03 Kalau saya nak menangis, saya mesti larikan diri dari orang lain. hahahaa

harap semua jangan buat muka bile bace. saya pakai soal dan jawab je. hehehhe Okeylah sampai disini saja. Terima kasih membaca. ;) bye bye.

0 comments: