New Life

12:57:00 Raflisson Tomomi 2 Comments



Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia. hehe Korang ape khabar? Moga-moga sihatlah hendaknya. hehe. Hari ini hari Ahad. Hari Ketiga blog lama saya di hack. hmm... Masih tak boleh terima blog hilang hahaha tapi takpelah. Life Must Go On! hehe. Hari ni nak merapu pasal "New Life.". Kehidupan terbaru saya.



Kerja

Alhamdulillah. Sekarang saya dah bekerja dekat tempat praktikal dulu. (Tak perlu mention :P) . Mungkin akan sambung degree tahun depan. hehe Sekarang saya tinggal kat Kuala Lumpur je. Tiga tahun bersama Ipoh akhirnya kini berada di Kuala Lumpur. sekarang tengah rindu kawan-kawan kat Kptm Ipoh. :') Sangat rindu. lepas ni memasing kan busy. ada yang dah kerja & ade yang sambung study. 



Cinta

Pasal K, saya dah pon lupakan dia. malas la fikir pasal cinta. semua tu penipu je. Menyakitkan hati. Maka saya harus berhati hati lepas ni. hee Biarlah saya dengan kawan-kawan je. Malas nak fikir. hehehhe..




Lesen

Saya tengah amek lesen kereta. Now dah dapat lesen L dah. hee. Lagi beberapa step untuk dapat lesen P. ehehehe. Tak sabarnye. hee Doakan kejayaan Saya okey. hehehe ;)

Okeylah. Dah tak tahu nak taip apa. Itulah sedikit sebanyak tentang saya. Hee Semoga impian saya tercapai. hhehe Terima kasih membaca entri ini. Maaf kalau saya kuat merapu. hehhe. Bye bye. Assalamualaikum. ;)


2 comments:

  1. pastu kumpul duit beli keta .. leh bwak kite jejalan !! yeahhh !!

    ReplyDelete