Dah Seminggu!

10:15:00 Rafzan Tomomi 3 Comments


baby baru. hehe

Assalamualaikum & Salah Sejahtera & Salam Jumaat to followers & readers. Terima kasih sebab sudi baca blog saya. hee Okeylah. Blog baru saya dah masuk hari ke 7 . Untuk sesiapa yang tak tahu lagi, blog lama saya telah di HACK. Saya pon tak faham kenapa mereka nak hack blog tersebut sedangkan takde pon entry pasal bende bende sensitif. Saya malas nak tunggu apa. Jadi hari tersebut (8 Jun 2012) saya terus buat blog baru. Blog baru ni macam baby baru hehehe. Alhamdulillah dapat support dari ramai orang. hee Dah seminggu pon. Nasihat saya kat blogger-blogger: kene kuatkan lagi email dan password anda, kalau tak jadi macam saya. hehehe... Teruskan support saya okey. Terima kasih semua ;P Okeylah. Entri kali ni sampai disini sajelah. hee Byee. :3

3 comments:

  1. https://www.facebook.com/universitibloggermalaysia?ref=pb

    ReplyDelete
  2. hai..nice blog... visit my blog at http://haziyatulnajihah.blogspot.com/.... and left your comment...hehe..tq

    ReplyDelete