Alhamdulillah...

10:06:00 Rafzan Tomomi 2 Comments


Assalamualaikum dan salam sejahtera untuk semua readers & followers. Entri kali ini saya nak bagitau keputusan Diploma saya. Anyway, saya sedikit kecewa sebab apa yang ditarget tak capai. Tapi takpe sebab saya bersyukur dengan yang saya dapat. Semester 6 (Akhir) saya dapat GPA 4.0 . Pertama kali dalam hidup dapat 4.0. hehe Walaupun takkan ada majlis dekan, saya tetap bangga dengan diri sendiri. hehehe CGPA pulak (keseluruhan dari semester 1 sampai 6) saya dapat 2.95. Lagi 0.5 je dapat 3.0. Target tak sampai pulak. hee Takde rezeki. Saya redha tu. Itu je yang saya mampu kan. hahaha 

Now saya nak bagitahu result saya dari semester 1 sampai akhir. hehe Berani mati bagitau ni hahaha ;P

GPA

Semester 1 : 2.73
Semester 2 : 2.98 (Naik)
Semester 3 : 3.13 (Naik)
Semester 4 : 3.07 (Turun)
Semester 5 : 2.55 (Turun)
Semester 6 : 4.00 (Naik)

macam teruk jugak kan -.-. hahaha tapi Alhamdulillah takde paper pon yang kene repeat. hehe. Saya ada impian nak dapat Dean List tapi tak kesampaian pulak. hahahah Ape Ape pon saya nak ucap banyak banyak terima kasih kat Lecturer saya. Kalau nak sebut nama tak terkira banyakknya. heheh Lepas tu, Keluarga saya yang banyak gile bagi support belajar :D Tak lupa untuk kawan-kawan saya, kawan assignment semualah! Terima kasih sayangggg korangg :* hehehe... Okeylah sampai disini sajelah untuk kali ni. Terima kasih membaca sampai habis entri ini. hehe okeyy byee ;)

p/s : tak sabar nak tunggu graduation bulan 10 nanti. hehhe ;)

2 comments: