recent posts

CINTA

6/28/2012 08:11:00 pm
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera to all readers & followers. Entri kali ni mungkin entri terakhir untuk bulan Jun 2012. hee. E...
CINTA CINTA Reviewed by Rafzan Tomomi on 6/28/2012 08:11:00 pm Rating: 5
Selamat Datang Ke RTM ONLINE! Selamat Datang Ke RTM ONLINE! Reviewed by Rafzan Tomomi on 6/25/2012 04:02:00 pm Rating: 5

Alhamdulillah...

6/22/2012 10:06:00 am
Assalamualaikum dan salam sejahtera untuk semua readers & followers. Entri kali ini saya nak bagitau keputusan Diploma saya. Anyway...
Alhamdulillah... Alhamdulillah... Reviewed by Rafzan Tomomi on 6/22/2012 10:06:00 am Rating: 5

This is myself.

6/18/2012 04:17:00 pm
Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Jumpa lagi hari readers & followers. Okey kali ini entri pasal diri saya. Mungkin a...
This is myself. This is myself. Reviewed by Rafzan Tomomi on 6/18/2012 04:17:00 pm Rating: 5

Selamat Hari Bapa

6/17/2012 11:03:00 am
Assalamualaikum dan salam sejahtera readers & followers . Terima kasih kerana sudi kunjungi blog saya ni. Sehari meninggalkan blo...
Selamat Hari Bapa Selamat Hari Bapa Reviewed by Rafzan Tomomi on 6/17/2012 11:03:00 am Rating: 5

Dah Seminggu!

6/15/2012 10:15:00 am
baby baru. hehe Assalamualaikum & Salah Sejahtera & Salam Jumaat to followers & readers. Terima kasih sebab sudi baca b...
Dah Seminggu! Dah Seminggu! Reviewed by Rafzan Tomomi on 6/15/2012 10:15:00 am Rating: 5

Crush

6/14/2012 07:51:00 am
Assalamualaikum dan salam sejahtera to followers dan readers . Apa khabar? Dah berapa hari dah tak update sebab mood berlari lari...
Crush Crush Reviewed by Anonymous on 6/14/2012 07:51:00 am Rating: 5

New Life

6/10/2012 12:57:00 pm
Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia. hehe Korang ape khabar? Moga-moga sihatlah hendaknya. hehe. Hari ini hari Ahad. Hari Ketiga ...
New Life New Life Reviewed by Anonymous on 6/10/2012 12:57:00 pm Rating: 5
Rafzan Tomomi : Q & A Segment Rafzan Tomomi : Q & A Segment Reviewed by Anonymous on 6/09/2012 09:00:00 am Rating: 5

Header #1

6/08/2012 04:35:00 pm
Ini idea spontan dan tak dirancang. hehehe Konsep die macam kanak-kanak sikit. tapi okeylah kan. hahaha Malas nak fikir banyak.  Bac...
Header #1 Header #1 Reviewed by Anonymous on 6/08/2012 04:35:00 pm Rating: 5

NEW BLOG!

6/08/2012 03:26:00 pm
Hai korang. Ini blog baru saya. blog lama saya sudah pon di hack oleh pihak yang tidak bertanggungjawab. Sangat sedih kerana 3 tahun saya be...
NEW BLOG! NEW BLOG! Reviewed by Anonymous on 6/08/2012 03:26:00 pm Rating: 5
Powered by Blogger.