• CINTA

    Assalamualaikum dan Salam Sejahtera to all readers & followers. Entri kali ni mungkin entri terakhir untuk bulan Jun 2012. hee. E...

    READ MORE
  • Selamat Datang Ke RTM ONLINE!

    Assalamualaikum dan Salam Sejahtera to all readers & followers . hee Hari ini hari isnin so seperti yang saya Tweet kelmarin , saya aka...

    READ MORE
  • Alhamdulillah...

    Assalamualaikum dan salam sejahtera untuk semua readers & followers. Entri kali ini saya nak bagitau keputusan Diploma saya. Anyway...

    READ MORE
  • This is myself.

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Jumpa lagi hari readers & followers. Okey kali ini entri pasal diri saya. Mungkin a...

    READ MORE
  • Selamat Hari Bapa

    Assalamualaikum dan salam sejahtera readers & followers . Terima kasih kerana sudi kunjungi blog saya ni. Sehari meninggalkan blo...

    READ MORE
  • ,

    Dah Seminggu!

    baby baru. hehe Assalamualaikum & Salah Sejahtera & Salam Jumaat to followers & readers. Terima kasih sebab sudi baca b...

    READ MORE
  • Crush

    Assalamualaikum dan salam sejahtera to followers dan readers . Apa khabar? Dah berapa hari dah tak update sebab mood berlari lari...

    READ MORE
  • New Life

    Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia. hehe Korang ape khabar? Moga-moga sihatlah hendaknya. hehe. Hari ini hari Ahad. Hari Ketiga ...

    READ MORE
  • Rafzan Tomomi : Q & A Segment

    Banyak kali sebut pasal blog lama, entry ni sebenarnya dari blog lama.  hahah actually saya suka dengan "Q & A Segment"...

    READ MORE
  • Header #1

    Ini idea spontan dan tak dirancang. hehehe Konsep die macam kanak-kanak sikit. tapi okeylah kan. hahaha Malas nak fikir banyak.  Bac...

    READ MORE
  • NEW BLOG!

    Hai korang. Ini blog baru saya. blog lama saya sudah pon di hack oleh pihak yang tidak bertanggungjawab. Sangat sedih kerana 3 tahun saya be...

    READ MORE