Mengenai @RAFZANTOMOMI

Mengenai Rafzan Tomomi
Rafzan Tomomi, Jun 2024

MENGENAI RAFZAN TOMOMI
Rafzan Tomomi adalah seorang penulis blog separuh masa dan bekerja sebagai Pereka di sebuah agensi penyiaran terkemuka di Malaysia. Lahir pada hari Selasa, 31 Disember 1991 di Kuala Lumpur. Anak keempat dari lima adik beradik ini mula aktif dalam dunia blogging pada tahun 2009 dengan mengunakan blogspot.com. Kemudian, ia beralih ke dot com pada tahun 2012. Terkenal  dikalangan pengikutnya dengan gambar yang unik dan aneh di Instagram. Terpilih sebagai TOP 6 Watsons Malaysia's Top Influencer yang dianjurkan oleh Watsons dan Oh! Bulan pada tahun 2018.

Blog Momi memfokuskan 'Gaya Hidup' dan 'Hiburan'. Kebanyakkan entri yang MOMI kemaskini mengenai review dan tips seperti review hotel, tempat menarik, makanan, restoran, filem terkini,  produk dan gajet serta beberapa perkara personal. Berikut adalah laman media sosial Rafzan Tomomi :

FACEBOOK - Rafzan Tomomi (6K Followers)
INSTAGRAM - @rafzantomomi (23.3K Followers)
TIKTOK - @rafzantomomi (3,800K Followers)
YOUTUBE - Rafzan Tomomi (800+ Subscriber)
TWITTER - @rafzantomomi (1.8K Followers)

HUBUNGI / CONTACT
Untuk sebarang cadangan, jemputan (review, pengiklanan produk, jemputan majlis, tayangan filem dan sebagainya), soalan, komen atau sebagainya, email ke rafzantomomi365@gmail.com atau instagram : @rafzantomomi.


Kemaskini pada 8 Jun 2024