teaser

Illustrate by @hii_kiie

Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Kita dah masuk 1 Jun 2015 hari ni! Yeayy.. Semestinya tak sabar nak tunggu ketibaan bulan Ramadan yang tinggal beberapa belas hari lagi. Sure korang semua excited kan? Rasanya lagu raya dah boleh berkumandang kot hahaha Okay, nak cerita sikit pasal bulan Jun ni. Pada 8 Jun ini, Rafzan Tomomi Story akan berusia 3 tahun! Yeayyyy~ *bunga api letop letop* Saya akan release beberapa teaser sehingga 8 Jun nanti, serius teruja! hihi Terima kasih kepada adik saya sebab dia yang lukis untuk beberapa teaser ni. Nanti iols belanja makan. hahah :p InsyaAllah blog akan bertukar temanya 8 Jun nanti. hihi. Korang boleh tengok page baru "3RD ANNIVERSARY" kat bahagian tepi tu. hee :)



يونيو 01, 2015

3rd Anniversary | Teaser


Illustrate by @hii_kiie

Assalamualaikum & Salam Sejahtera gais. Kita dah masuk 1 Jun 2015 hari ni! Yeayy.. Semestinya tak sabar nak tunggu ketibaan bulan Ramadan yang tinggal beberapa belas hari lagi. Sure korang semua excited kan? Rasanya lagu raya dah boleh berkumandang kot hahaha Okay, nak cerita sikit pasal bulan Jun ni. Pada 8 Jun ini, Rafzan Tomomi Story akan berusia 3 tahun! Yeayyyy~ *bunga api letop letop* Saya akan release beberapa teaser sehingga 8 Jun nanti, serius teruja! hihi Terima kasih kepada adik saya sebab dia yang lukis untuk beberapa teaser ni. Nanti iols belanja makan. hahah :p InsyaAllah blog akan bertukar temanya 8 Jun nanti. hihi. Korang boleh tengok page baru "3RD ANNIVERSARY" kat bahagian tepi tu. hee :)




Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada pembaca! Terima kasih kerana memilih untuk membaca blog ini hehe Okeylah Dah pon masuk bulan November. Papepon nak ucap tahniah kat Pahang sebab memang bola Piala Malaysia 2014! Walaupun tak berapa layan bola tapi still up-to-date jugak pasal bola ni. hahaa Okey macam entri sebelum ni saya ada mention yang saya sedang fikir untuk tema blog seterusnya. Nak bagitahu tema blog ni akan berubah pada 14 November 2014! haha yeay *tepuk tangan*


The first teaser image keluar pada hari Khamis (30/10) lepas via Instagram & Page "Rafzan Tomomi Story" jam 8.00 malam. Tema akan datang ni inspirasi dari polaroid frame 1989 Taylor Swift dengan tajuk '#Throwback'. Tema seterusnya akan diupload di Instagram & page dalam masa terdekat. Beberapa teaser image akan diupload (sebenarnya ikut mood jugak) hahaha So stay tuned okey! hehe Okeylah sampai disini dulu entri kali ini. Jumpa lagi dientri seterusnya. Assalamualaikum & Bye bye!  
p/s : Goodluck siapa yang amek SPM! 


نوفمبر 03, 2014

14/11


Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada pembaca! Terima kasih kerana memilih untuk membaca blog ini hehe Okeylah Dah pon masuk bulan November. Papepon nak ucap tahniah kat Pahang sebab memang bola Piala Malaysia 2014! Walaupun tak berapa layan bola tapi still up-to-date jugak pasal bola ni. hahaa Okey macam entri sebelum ni saya ada mention yang saya sedang fikir untuk tema blog seterusnya. Nak bagitahu tema blog ni akan berubah pada 14 November 2014! haha yeay *tepuk tangan*


The first teaser image keluar pada hari Khamis (30/10) lepas via Instagram & Page "Rafzan Tomomi Story" jam 8.00 malam. Tema akan datang ni inspirasi dari polaroid frame 1989 Taylor Swift dengan tajuk '#Throwback'. Tema seterusnya akan diupload di Instagram & page dalam masa terdekat. Beberapa teaser image akan diupload (sebenarnya ikut mood jugak) hahaha So stay tuned okey! hehe Okeylah sampai disini dulu entri kali ini. Jumpa lagi dientri seterusnya. Assalamualaikum & Bye bye!  
p/s : Goodluck siapa yang amek SPM! 



Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Kalau ade sape sape perasan, semalam dah upload teaser image untuk tema blog seterusnya dekat page "Rafzan Tomomi Story" (Siapa tak like lagi, sila like #paksa). Kenapa dua? Kepada sesiapa yang pernah baca blog ni sebelum ni mesti dah tahu kenapa "2nd". "2nd" tu maksudnya ulangtahun ke-2 blog saya ni. hee

يونيو 02, 2014

2ND?


Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Kalau ade sape sape perasan, semalam dah upload teaser image untuk tema blog seterusnya dekat page "Rafzan Tomomi Story" (Siapa tak like lagi, sila like #paksa). Kenapa dua? Kepada sesiapa yang pernah baca blog ni sebelum ni mesti dah tahu kenapa "2nd". "2nd" tu maksudnya ulangtahun ke-2 blog saya ni. hee


Assalamualaikum & Salam sejahtera kepada uols-uols sekalian. Apa yang sedang berlaku ni? Hurmmm. Baiklah hari ni nak umumkan bahawa tema blog baru akan dipublishkan pada 14 Februari 2014, waktunya adalah dirahsiakan. Siapa follow blog ni tahu la bila. hahahhaa So saya tinggalkan teaser untuk korang. hee


Hahaha macam artis pulak nak teaser bagai ni kan? haha Kebetulan, cakap pasal teaser, Kumpulan K-pop feveret saya pun keluar pada hari ini (11 Februari 2014). Tajuk lagu terbaru GIRLS' GENERATION "Mr. Mr." akan direleasekan secara digitalnya pada 19 Februari 2014 dan dalam mini album pada 24 Februari 2014


Serius tak sabar nak dengar lagu penuh dan nak beli album ni. hahaha! so excited! Teaser ni keluar secara mengejut dan takde siapa pon tahu hahahhaa Bukak-bukak YouTube terus nampak teaser ni hahahaha okeylah sampai disini entri kali ni. pendek je. haha okey jumpa lagi dientri seterusnya. Assalamualaikum & Bye Bye ^__^ v

فبراير 11, 2014

ARE YOU READY?


Assalamualaikum & Salam sejahtera kepada uols-uols sekalian. Apa yang sedang berlaku ni? Hurmmm. Baiklah hari ni nak umumkan bahawa tema blog baru akan dipublishkan pada 14 Februari 2014, waktunya adalah dirahsiakan. Siapa follow blog ni tahu la bila. hahahhaa So saya tinggalkan teaser untuk korang. hee


Hahaha macam artis pulak nak teaser bagai ni kan? haha Kebetulan, cakap pasal teaser, Kumpulan K-pop feveret saya pun keluar pada hari ini (11 Februari 2014). Tajuk lagu terbaru GIRLS' GENERATION "Mr. Mr." akan direleasekan secara digitalnya pada 19 Februari 2014 dan dalam mini album pada 24 Februari 2014


Serius tak sabar nak dengar lagu penuh dan nak beli album ni. hahaha! so excited! Teaser ni keluar secara mengejut dan takde siapa pon tahu hahahhaa Bukak-bukak YouTube terus nampak teaser ni hahahaha okeylah sampai disini entri kali ni. pendek je. haha okey jumpa lagi dientri seterusnya. Assalamualaikum & Bye Bye ^__^ v