Photography
Cari Photographer Wedding Sekitar Melaka, Johor dan Negeri Sembilan? Hyperart Studio Sedia Membantu!

Cari Photographer Wedding Sekitar Melaka, Johor dan Negeri Sembilan? Hyperart Studio Sedia Membantu! | Assalamualaikum & Salam Sejahtera guys! Mencari photographer untuk hari bahagia anda di sekitar Melaka, Johor dan Negeri Sembilan? Pastinya ramai pasangan mempelai mengimpikan gambar yang cantik semasa hari perkahwinan mereka. Lagi-lagi yang girls, bukan selalu make up cantik kan? Masa ni lah nak abadikan kenangan dengan mencari photographer untuk majlis perkahwinan anda. Apa kata anda cuba perkhidmatan jurugambar (photography service) dengan Hyperart Studio

Cari Photographer Wedding Sekitar Melaka, Johor dan Negeri Sembilan? Hyperart Studio Sedia Membantu!

Hyperart Studio menawarkan pakej gambar perkahwinan yang berpatutan buat pasangan mempelai diluar sana. Bukan sahaja di selatan Malaysia, mereka yang tinggal di Kuala Lumpur dan Selangor juga boleh menggunakan servis dari Hyperart Studio. Pakej  ambar perkahwinan yang ditawarkan  oleh mereka bermula RM1350.00. Jom tengok sikit beberapa hasil gambar dari mereka : 

Cari Photographer Wedding Sekitar Melaka, Johor dan Negeri Sembilan? Hyperart Studio Sedia Membantu!

Cari Photographer Wedding Sekitar Melaka, Johor dan Negeri Sembilan? Hyperart Studio Sedia Membantu!

Cari Photographer Wedding Sekitar Melaka, Johor dan Negeri Sembilan? Hyperart Studio Sedia Membantu!

Cari Photographer Wedding Sekitar Melaka, Johor dan Negeri Sembilan? Hyperart Studio Sedia Membantu!

Cari Photographer Wedding Sekitar Melaka, Johor dan Negeri Sembilan? Hyperart Studio Sedia Membantu!

Cari Photographer Wedding Sekitar Melaka, Johor dan Negeri Sembilan? Hyperart Studio Sedia Membantu!

Cari Photographer Wedding Sekitar Melaka, Johor dan Negeri Sembilan? Hyperart Studio Sedia Membantu!

Cari Photographer Wedding Sekitar Melaka, Johor dan Negeri Sembilan? Hyperart Studio Sedia Membantu!

Cari Photographer Wedding Sekitar Melaka, Johor dan Negeri Sembilan? Hyperart Studio Sedia Membantu!

Cari Photographer Wedding Sekitar Melaka, Johor dan Negeri Sembilan? Hyperart Studio Sedia Membantu!

Pakej Gambar Perkahwinan Dari Hyperart Studio
Booking : RM500

PAKEJ A - RM1350.00
NIKAH + SANDING + OUTDOOR
- Unlimited Photo
- 1 Photobook Album 12 x 18 (20 Pages)
- 1 Frame Size 16 x 24 Inches
- 8 GB Pendrive Softcopy
- 1 Album Box
- Woven Bag

PAKEJ B - RM1950.00
NIKAH + SANDING + OUTDOOR
- Unlimited Photo
- 1 Custom Album Album 8 x 12 (22 Pages)
- Free Canvas Bag 8 x 12
- 1 Frame Size 16 x 24 Inches
- Frame 8 x 12
- 8 GB Pendrive Softcopy

PAKEJ C - RM2250.00
NIKAH + MALAM BERINAI + OUTDOOR
BERTANDANG + OUTDOOR
- Unlimited Photo
- 1 Custom Album Album 8 x 12 (22 Pages)
- 1 Photobook Album 12 x 18 (20 Pages)
- Free Canvas Bag 8 x 12
- 2 Frame Size 16 x 24 Inches
- Frame 8 x 12
- 8 GB Pendrive Softcopy
- 1 Woven Bag

PAKEJ D - RM2950.00
NIKAH + MALAM BERINAI + SANDING + OUTDOOR+BERTANDANG + OUTDOOR
- Unlimited Photo
- 1 Custom Album Album 8 x 12 (22 Pages)
- 1 Photobook Album 12 x 18 (20 Pages)
- Free Canvas Bag 8 x 12
- 2 Frame Size 16 x 24 Inches
- Frame 8 x 12
- 8 GB Pendrive Softcopy
- 1 Woven Bag
- 1 Special Canvas Bag (Big Size)


Cari Photographer Wedding Sekitar Melaka, Johor dan Negeri Sembilan? Hyperart Studio Sedia Membantu!

Cantik kan? Haa. Jika anda berminat untuk menggunakan servis photographer wedding mereka, jangan segan-segan untuk hubungi mereka di Whatsapp (0148226885). Selain dari servis photographer wedding, mereka juga menawarkan servis gambar untuk majlis-majlis seperti kursus, perkahwinan dan banyak lagi. Jangan lupa ikuti mereka di Instagram dan Facebook

فبراير 18, 2020

Cari Photographer Wedding Sekitar Melaka, Johor dan Negeri Sembilan? Hyperart Studio Sedia Membantu!

Cari Photographer Wedding Sekitar Melaka, Johor dan Negeri Sembilan? Hyperart Studio Sedia Membantu!

Cari Photographer Wedding Sekitar Melaka, Johor dan Negeri Sembilan? Hyperart Studio Sedia Membantu! | Assalamualaikum & Salam Sejahtera guys! Mencari photographer untuk hari bahagia anda di sekitar Melaka, Johor dan Negeri Sembilan? Pastinya ramai pasangan mempelai mengimpikan gambar yang cantik semasa hari perkahwinan mereka. Lagi-lagi yang girls, bukan selalu make up cantik kan? Masa ni lah nak abadikan kenangan dengan mencari photographer untuk majlis perkahwinan anda. Apa kata anda cuba perkhidmatan jurugambar (photography service) dengan Hyperart Studio

Cari Photographer Wedding Sekitar Melaka, Johor dan Negeri Sembilan? Hyperart Studio Sedia Membantu!

Hyperart Studio menawarkan pakej gambar perkahwinan yang berpatutan buat pasangan mempelai diluar sana. Bukan sahaja di selatan Malaysia, mereka yang tinggal di Kuala Lumpur dan Selangor juga boleh menggunakan servis dari Hyperart Studio. Pakej  ambar perkahwinan yang ditawarkan  oleh mereka bermula RM1350.00. Jom tengok sikit beberapa hasil gambar dari mereka : 

Cari Photographer Wedding Sekitar Melaka, Johor dan Negeri Sembilan? Hyperart Studio Sedia Membantu!

Cari Photographer Wedding Sekitar Melaka, Johor dan Negeri Sembilan? Hyperart Studio Sedia Membantu!

Cari Photographer Wedding Sekitar Melaka, Johor dan Negeri Sembilan? Hyperart Studio Sedia Membantu!

Cari Photographer Wedding Sekitar Melaka, Johor dan Negeri Sembilan? Hyperart Studio Sedia Membantu!

Cari Photographer Wedding Sekitar Melaka, Johor dan Negeri Sembilan? Hyperart Studio Sedia Membantu!

Cari Photographer Wedding Sekitar Melaka, Johor dan Negeri Sembilan? Hyperart Studio Sedia Membantu!

Cari Photographer Wedding Sekitar Melaka, Johor dan Negeri Sembilan? Hyperart Studio Sedia Membantu!

Cari Photographer Wedding Sekitar Melaka, Johor dan Negeri Sembilan? Hyperart Studio Sedia Membantu!

Cari Photographer Wedding Sekitar Melaka, Johor dan Negeri Sembilan? Hyperart Studio Sedia Membantu!

Cari Photographer Wedding Sekitar Melaka, Johor dan Negeri Sembilan? Hyperart Studio Sedia Membantu!

Pakej Gambar Perkahwinan Dari Hyperart Studio
Booking : RM500

PAKEJ A - RM1350.00
NIKAH + SANDING + OUTDOOR
- Unlimited Photo
- 1 Photobook Album 12 x 18 (20 Pages)
- 1 Frame Size 16 x 24 Inches
- 8 GB Pendrive Softcopy
- 1 Album Box
- Woven Bag

PAKEJ B - RM1950.00
NIKAH + SANDING + OUTDOOR
- Unlimited Photo
- 1 Custom Album Album 8 x 12 (22 Pages)
- Free Canvas Bag 8 x 12
- 1 Frame Size 16 x 24 Inches
- Frame 8 x 12
- 8 GB Pendrive Softcopy

PAKEJ C - RM2250.00
NIKAH + MALAM BERINAI + OUTDOOR
BERTANDANG + OUTDOOR
- Unlimited Photo
- 1 Custom Album Album 8 x 12 (22 Pages)
- 1 Photobook Album 12 x 18 (20 Pages)
- Free Canvas Bag 8 x 12
- 2 Frame Size 16 x 24 Inches
- Frame 8 x 12
- 8 GB Pendrive Softcopy
- 1 Woven Bag

PAKEJ D - RM2950.00
NIKAH + MALAM BERINAI + SANDING + OUTDOOR+BERTANDANG + OUTDOOR
- Unlimited Photo
- 1 Custom Album Album 8 x 12 (22 Pages)
- 1 Photobook Album 12 x 18 (20 Pages)
- Free Canvas Bag 8 x 12
- 2 Frame Size 16 x 24 Inches
- Frame 8 x 12
- 8 GB Pendrive Softcopy
- 1 Woven Bag
- 1 Special Canvas Bag (Big Size)


Cari Photographer Wedding Sekitar Melaka, Johor dan Negeri Sembilan? Hyperart Studio Sedia Membantu!

Cantik kan? Haa. Jika anda berminat untuk menggunakan servis photographer wedding mereka, jangan segan-segan untuk hubungi mereka di Whatsapp (0148226885). Selain dari servis photographer wedding, mereka juga menawarkan servis gambar untuk majlis-majlis seperti kursus, perkahwinan dan banyak lagi. Jangan lupa ikuti mereka di Instagram dan Facebook

Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang Versi Malam
Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang Versi Malam

Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang Versi Malam | Assalamualaikum dan Salam Sejahtera guys! Kalau hari tu Momi sempat 'photoshoot' dekat Bukit Bintang pada waktu siang, kali ini lebih mencabar dengan photoshoot pada waktu malam pula. Disebabkan Momi suka dengan suasana sibuk di Bukit Bintang, jadi Momi cuba untuk photoshoot waktu malam. 

Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang Versi Malam
Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang Versi Malam

Serius memang mencabar ambil gambar dengan ramai orang lalu lalang dan orang pandang-pandang. Mula-mula malu juga tapi lepas tu belasah je lah haha. Terima kasih kepada Eyie Riyuki dari HyperArt Studios diatas kesudian 'photoshoot' dan edit sekali gambar. Memang cantik! Kalau anda nak tahu, gambar ini diambil menggunakan Canon 5D Mark II dan edit menggunakan Adobe Lightroom . Okay Jom tengok sikit beberapa gambar dekat jalan Bukit Bintang pada waktu malam : 

Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang Versi Malam
Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang Versi Malam

Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang Versi Malam
Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang Versi Malam

Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang Versi Malam
Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang Versi Malam

Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang Versi Malam
Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang Versi Malam

Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang Versi Malam
Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang Versi Malam

Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang Versi Malam
Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang Versi Malam

Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang Versi Malam
Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang Versi Malam

Haa cantik tak? Memang puas hati dengan suasana malam dekat Bukit Bintang ini. Kalau nak gambar perkahwinan atau majlis-majlis yang cantik-cantik boleh ikuti HyperArt Studios di Instagram rasmi mereka. :)
 
يناير 20, 2020

Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang - Versi Malam (MOMI X HYPERART STUDIO)

Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang Versi Malam
Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang Versi Malam

Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang Versi Malam | Assalamualaikum dan Salam Sejahtera guys! Kalau hari tu Momi sempat 'photoshoot' dekat Bukit Bintang pada waktu siang, kali ini lebih mencabar dengan photoshoot pada waktu malam pula. Disebabkan Momi suka dengan suasana sibuk di Bukit Bintang, jadi Momi cuba untuk photoshoot waktu malam. 

Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang Versi Malam
Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang Versi Malam

Serius memang mencabar ambil gambar dengan ramai orang lalu lalang dan orang pandang-pandang. Mula-mula malu juga tapi lepas tu belasah je lah haha. Terima kasih kepada Eyie Riyuki dari HyperArt Studios diatas kesudian 'photoshoot' dan edit sekali gambar. Memang cantik! Kalau anda nak tahu, gambar ini diambil menggunakan Canon 5D Mark II dan edit menggunakan Adobe Lightroom . Okay Jom tengok sikit beberapa gambar dekat jalan Bukit Bintang pada waktu malam : 

Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang Versi Malam
Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang Versi Malam

Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang Versi Malam
Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang Versi Malam

Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang Versi Malam
Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang Versi Malam

Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang Versi Malam
Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang Versi Malam

Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang Versi Malam
Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang Versi Malam

Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang Versi Malam
Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang Versi Malam

Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang Versi Malam
Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang Versi Malam

Haa cantik tak? Memang puas hati dengan suasana malam dekat Bukit Bintang ini. Kalau nak gambar perkahwinan atau majlis-majlis yang cantik-cantik boleh ikuti HyperArt Studios di Instagram rasmi mereka. :)
 
Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang
Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang

Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang | Assalamualaikum dan Salam Sejahtera guys! Tetiba teringin nak bergambar dekat traffic light area Bukit Bintang. Kebetulan ada 'event' dekat area Bukit Bintang jadi tetiba datang idea nak bergambar dekat sekitar Bukit Bintang. Sebenarnya nak sangat gambar semasa melintas jalan dekat simpang empat (tak tahu nak panggil laluan apa)berdekat antara Monorel Bukit Bintang, McDonalds dan Lot 10. Sebelum dan selepas event sempat jugaklah photoshoot dekat sana.

Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang
Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang

Nak bergambar dekat situ tak semudah yang disangka. Disamping menunggu kereta lalu lalang, kena menghadapi orang awam yang lalu juga. Terpaksa berjalan-jalan dan berpusing semasa melintas lampu isyarat dekat sana. Okay, puas hatilah dengan hasil gambar yang ada. Terima kasih adik Momi sebab layan je apa yang Momi nak haha. Okay Jom tengok sikit beberapa gambar dekat jalan Bukit Bintang tu.


Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang
Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang

Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang
Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang

Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang
Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang

Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang
Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang

Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang
Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang

Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang
Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang

Okay itu sahaja untuk entri kali ini. Sebab selalu sangat ambil gambar, sekali sekala Momi kongsikan dalam blog, mana tahu bagi anda idea untuk tangkap gambar kan? hehe.

Photo capture using Huawei Mate 20 X.
Edit using VSCO Apps.


سبتمبر 17, 2019

Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang Versi Siang

Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang
Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang

Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang | Assalamualaikum dan Salam Sejahtera guys! Tetiba teringin nak bergambar dekat traffic light area Bukit Bintang. Kebetulan ada 'event' dekat area Bukit Bintang jadi tetiba datang idea nak bergambar dekat sekitar Bukit Bintang. Sebenarnya nak sangat gambar semasa melintas jalan dekat simpang empat (tak tahu nak panggil laluan apa)berdekat antara Monorel Bukit Bintang, McDonalds dan Lot 10. Sebelum dan selepas event sempat jugaklah photoshoot dekat sana.

Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang
Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang

Nak bergambar dekat situ tak semudah yang disangka. Disamping menunggu kereta lalu lalang, kena menghadapi orang awam yang lalu juga. Terpaksa berjalan-jalan dan berpusing semasa melintas lampu isyarat dekat sana. Okay, puas hatilah dengan hasil gambar yang ada. Terima kasih adik Momi sebab layan je apa yang Momi nak haha. Okay Jom tengok sikit beberapa gambar dekat jalan Bukit Bintang tu.


Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang
Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang

Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang
Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang

Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang
Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang

Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang
Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang

Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang
Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang

Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang
Photoshoot Dekat Jalan Bukit Bintang

Okay itu sahaja untuk entri kali ini. Sebab selalu sangat ambil gambar, sekali sekala Momi kongsikan dalam blog, mana tahu bagi anda idea untuk tangkap gambar kan? hehe.

Photo capture using Huawei Mate 20 X.
Edit using VSCO Apps.