Nuffnang


Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Minggu ni agak busy sikit dengan blog dan kerja-kerja, tapi masih curik-curik nak update blog. haha Seperti mana yang korang tahu, ramai blogger-blogger sekarang join Nuffnang untuk cari side-income lain. Benda paling mudah sekali bile orang tengok blog korang pon dah dapat duit, Tak ke senang tu? haha Masa awal-awal blog dulu ade la jugak letak iklan nuffnang ni tapi disebabkan terlalu cepat mengalah, terus buang iklan tu. hahaha

يونيو 05, 2014

Nuffnang - What is unique visitor & views?



Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Minggu ni agak busy sikit dengan blog dan kerja-kerja, tapi masih curik-curik nak update blog. haha Seperti mana yang korang tahu, ramai blogger-blogger sekarang join Nuffnang untuk cari side-income lain. Benda paling mudah sekali bile orang tengok blog korang pon dah dapat duit, Tak ke senang tu? haha Masa awal-awal blog dulu ade la jugak letak iklan nuffnang ni tapi disebabkan terlalu cepat mengalah, terus buang iklan tu. hahaha