Umrah Super Jimat ,Berkat & Berbaloi?

22:49:00 Rafzan Tomomi 2 Comments

Paket Umrah Ansuran

Assalamulaikum & Salam Sejahtera gais. Alangkah beruntungnya mereka yang dah sampai ke tanah suci, Alhamdulillah. Momi pon In shaa Allah satu hari nanti mesti sampai sana. Umrah adalah satu perjalanan suci untuk membersihkan hati dan diri. Satu perjalanan menuju redhanya. Keberkatan bumi anbia ini tak perlu disangkal lagi. 


Tercari-cari Pakej Umrah Yang Mampu Pergi dan Berbaloi?


Ada berita baik untuk mereka yang mengerjakan umrah pada tahun 2016. Team UMRAHSUPERJIMAT berbesar hati nak bawa anda semua mengerjakan umrah tahun 2016 ni dengan pakej-pakej istimewa mereka dengan harga super jimat & berbaloi. Harga serendah RM350 bagi Umrah Bayar Ansur. Wahhh~ jom tengok pakej yang ditawarkan : 


PILIHAN PAKEJ


RM4999*
SEORANG

  • UMRAH SUPER JIMAT
  • Pakej 8 Hari 6 Malam
  • Ziarah Mekah & Madinah
  • Tempahan hanya RM1000
  • Hotel Makkah: Anuar Deafah (200m)
  • Hotel Madinah: Al-Salihiya (150m)
  • Bilik bertiga RM 5,390, Bilik berdua RM 5,590

RM350*
SEORANG

  • UMRAH BAYAR ANSUR
  • Pakej 12 hari 10 Malam
  • RM350 (10 Bulan)
  • Harga dari RM6500
  • Hotel Makkah: 1000m @ 24 jam shuttle
  • Hotel Madinah: 200m
  • Bayar RM3750 dan boleh pergi selebihnya selepas balik umrah


RM7990*
SEORANG

  • UMRAH HILTON
  • Pakej 12 hari 10 Malam
  • Umrah ziarah Mekah dan Madinah
  • Tempahan pendaftaran RM1000
  • Hotel Makkah: 50m
  • Hotel Madinah: 50m
  • Bilik bertiga: RM8390, bilik berdua:RM8790

RM2000
SEORANG

  • PAKEJ LAIN
  • Badal Haji - RM2000
  • Umrah VIP - harga dari RM8500
  • Umrah Ramadhan - harga dari RM8500
  • Umrah Cuti Sekolah - harga dari RM7500
  • Umrah Biasa- harga dari RM5500


CARA TEMPAHAN


  • PILIH PAKEJ UMRAH
    Anda boleh lihat semula senarai dibawah dan pilih pakej umrah yang anda minati
  • WHATSAP/SMS/ HUBUNGI KAMI
    Terus buat tempahan dengan menaip UM Nama Anda, Kawasan dan Emel anda ke no 013 6897153 atau 019 696 4104/ 013 340 5161. Kami akan respon dengan Kadar Segera.
  • PILIH TARIKH DAN BERLEPAS
    Buat bayaran dan sediakan dokumen selengkapnya dan selamat memulakan umrah idaman anda.
Untuk maklumat lebih lanjut, korang boleh tengok dekat laman web www.umrahsuperjimat.com

Saujana Gemilang Travel & Tours Sdn. Bhd (Co. No. 1001408-K KPK/LN:6823)
Alamat : No 3-2F, Pinggiran Mutiara Gombak, Taman Mutiara Gombak, 53100 Gombak, Kuala Lumpur.
E-mail : admin@umrahsuperjimat.com
Call : 013 689 7153/ 019 696 4104
















2 comments: