BLOG THEME UPDATED! 『MAY 2014 EDITION』

09:46:00 Rafzan Tomomi 8 Comments




Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada korang semua. hee Akhirnya dapat jugak update tema blog untuk bulan ini. Setelah 2 bulan pakai tema blog yang sama, bulan ni berjaya mengdesign yang baru. hahaha Kepada siapa yang baru atau pertama kali baca blog ni, meh saya bagitau yang tema blog ni akan berubah setiap bulan. Selalunya akan berubah header dan background belakang tu. Kalau korang perasan, button laman sosial kat bawah tu pon berubah jugak. hahaha


Tema blog bulan ini ialah "Macaron", yang direquest oleh adik saya sendiri. ahhaa Dia yang bagi idea ni so saya pon sesaje ikut. haha Tema ni memang berwarna-warni gitu dan saja buat background putih supaya nampak sesimple boleh. Peringatan : background yang full untuk pengguna laptop je boleh tengok yang okey. hahaa Mesti ada diantara korang pernah makan Macaron kan? Siapa dah makan mesti tahu rasa manis yang sesangat. haha Perisa ferevet saya semestinya Rose. hahaha Seminggu sebelum tema blog bertukar, ada keluarkan beberapa teaser image untuk korang tengok hehe Okey saya post semua teaser image yang release dan tak release punya pon ada haha : 

TEASER IMAGE #1 
RELEASE : 6 MEI 2014

TEASER IMAGE #2
RELEASE : 7 MEI 2014

TEASER IMAGE #3
RELEASE : 8 MEI 2014

TEASER IMAGE #4
RELEASE : 9 MEI 2014

 TEASER IMAGE #5
RELEASE : Tak release
TEASER IMAGE #6
RELEASE : 12 MEI 2014 (via Instragram only)

TEASER IMAGE #7
RELEASE : Tak release

Comel-comel je kan Macaron ni? haha Semoga korang suka dengan tema kali ini. Bulan depan ada sesuatu special bakal berlaku. Bulan depan ada apa? Sila tunggu. hehe okeylah sampai disini dulu entri kali ni. Jumpa dia entri seterusnya. Assalamualaikum & Bye bye ;)

8 comments:

  1. Ohhh mood jelesssku mendatang..... sangat cantik theme blog mengalahkan aku yang wanita ini.... wakakakakkaa

    ReplyDelete
  2. Menarik dan memang comel puun theme blog bagus la perubahan kepada yang lebih cantik .. nanti boleh minta tolong design kan hehehe ;D

    Salam kenal juga dari saya :D -
    http://timetravelafif.blogspot.com/2014/05/sehari-di-kawasan-pendalaman-termeloh.html

    ReplyDelete
  3. Sharifah Anggerik :

    weh tak baik la jeles hahahaha

    ReplyDelete
  4. Time Traveller :

    Hurmm sebelum ni tak cantik eh? hahaha terima kasih. :)

    ReplyDelete
  5. Kisah Si Dairy :

    Terima kasih :)

    ReplyDelete