RANDOM AWESOME #9 : "Sabtu" & "Ahad"

22:41:00 Rafzan Tomomi 0 Comments



Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Hari ini hari ahad , esok dah kerja. Malasnyaaaa T^T hahahaa Beberapa hari lepas ade la tengok Timeline Facebook yang lama-lama dari 2009 sampai la 2012. Memang menggamit memori. hhaaha So ade jugak la nampak shared link blog yang lama, dulu sangat la rajin updated blog, maklumlah zaman belajar memang rajin memanjang. hahaha Walaupun benda yang tak berapa penting tetap update jugak, jadi mulai saat ni akan mula rajin update blog. Mungkin harian hahaha Ni kire percubaan pertama gitu .




Sabtu Ahad minggu ini memang habiskan masa dirumah depan Laptop. hahah Lepas tu tadi baru je balik dari membeli belah di MYDIN. Tujuan utama emak nak kesana nak cari penyapu. hahaha Kene faham, bila dah masuk dalam tu macam-macam benda tak penting beli. hahaha Letih melayan dua princess saya yang comel lagi nakal . Lepas rindu minggu ni dapat jumpa. aahahah okeylah sampai disini entri kali ni. Jumpa entri seterusnya. Maybe esok kot. hahaha Assalamualaikum & Bye Bye ^__^ v

0 comments: