SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 2013/1434H

20:00:00 Rafzan Tomomi 6 Comments

KAD RAYA : 


Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Salam Ramadan ke-28 untuk semua. Akhirnya tinggal lagi sehari je lagi kita nak meninggalkan bulan Ramadan. Sedih dan pilu jugak nak tinggalkan bulan yang mulia ni. Tahun depan entah sempat atau tidak kan? Siapa tahu. Tahun ni saya tak terima sebarang kad raya tapi ade la wish dari kawan-kawan melalui FB dan Twitter. Terima kasih korang. heee So sempena itu saya jugak ada kad ucapan raya untuk korang, diedit khas untuk pembaca blog ini :

(ayat macam fefeeling artis haha)

Versi 1 : 


Versi 2 : 


Versi 3 (RTM Online) : 


Dah baca? hahah Terima kasih. Saje je buat satu versi lagi, tapi tak publish kat Facebook.  ehehe Raya ni saya akan beraya di Kuala Lumpur . Sebab tahun lepas dah balik kampung. Tahun ni raya kat Rumah. Mungkin Raya ke-3 atau 4 akan balik kampung Pontian. Saje je melawat kampung. hehehe Harap Syawal kali ini lebih bermakna. Siapa yang sudi datang lah rumah beraya okey. Rumah ni terbukak je untuk korang datang, makin kuih je la ye. Hahaha

BONUS (Making of... Photoshoot Raya RTM Online) :

 Duta Jakel by Kak Ros. hahaa

Ini sampul Raya 

 Thanks kak ros hahaa

 Wahh.. fefeeling kurus gitu.

Kacau Dodol ni. haha

 bagi jangan tak bagi. haha

Kami nak duit raya. haha

Nasyid maybe?

Kak Zila & Kak Sya

 Sebahagian Keluarga Kami

Nabil salam dengan En. Boss :D

Kak Yan.. tengok apa tu? hahaa

Kak Mina. malu malu gitu posing

Encik Bos #2 :)

Kak Ani & Kak nad.

En. Boss hehe

Posing elok-elok hahaa

 Mereka+Saya+Kak nad #1

Mereka+Saya+Kak nad #2

I'm the leader! haha

Aksi Bebas haha

Kaki Kami haha

Nadya, Asma, Pae & Bella

Kemain diorang posing. haha 

Encik Photographer kita.

Haa.. itulah kami yang sedang berphotoshoot. Gigih tu untuk Raya hahahaa.. Terima kasih kepada semua yang telah beri kerjasama untuk photoshoot itu. hehe Okeylah. Sampai disini dulu entri kali ni, mungkin akan berehat beberapa hari untuk entri baru. Beri laluan kepada bulan Syawal la katakan. Sebelum korang close, ade la beberapa hidangan lagu Raya dari artis-artis Malaysia. Layan~~ Assalamualaikum dan Bye Bye :)

Nikmat Hari Raya

Warna Warni Aidilfitri

Aidilfitri Di Alaf Baru

Nazam Lebaran

Keindahan Aidilfitri

6 comments:

  1. selamat hari raya aidilfitri maaf zahir & batin kepada seluruh muslimin & muslimat....

    ReplyDelete
  2. Wan Fauzi : selamat hari raya aidilfitri maaf zahir & batin too hehe :)

    ReplyDelete
  3. Engku Muzahadin : Salam Aidilfitri too :) hehe

    ReplyDelete
  4. timm bill : Selamat Hari Raya :)

    ReplyDelete