I'M SICK

09:00:00 Rafzan Tomomi 10 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada anda yang sedang membaca entri ini. Hari ini nak story pasal "Sakit Alahan". Mesti semua pernah sakitkan sakit demam, pening kepala macam-macam la. Baru baru ni (Jumaat lepas), saya pergi Klinik untuk ambil suntikan untuk penyakit gatal-gatal saya. Dulu tahun 2009, 2010 pernah jumpa doktor untuk sakit ni. Selepas beberapa tahun, gatal-gatal ni kembali dan makin teruk. Dulu doktor kata sakit biasa je, mungkin gatal-gatal dan dia datang balik. Jadi doktor kata mungkin ini alahan makanan. Jadi saya kene berpantang, tak boleh makan ayam dan seafood. Doktor suruh cuba pantang jangan makan dalam masa sebulan dua tengok apa result dia. Hee Doakan saya cepat sembuh okey. Anyway, hari ini 16 Jun 2013, jadi saya nak ucapkan Selamat Hari Bapa kepada ayah diseluruh dunia terutamanya, A Rahim Bin Ali. heee hehe Okeylah sampai disini je. Jumpa lagi di entri seterusnya. Assalamualaikum & Bye Bye :)

10 comments:

  1. ermm~ kesiannya.. Semoga cepat sembuh

    ReplyDelete
  2. semoga cepat sembuh,,, wauuuu,, first time msuk blog ni,, nice! ^_^

    ReplyDelete
  3. ni gatal2 1 tempat or seluruh bdn?
    kalau satu tempat je boleh guna krim cina.
    bagus utk segala jenis gatal2.
    nti sy pos kan gmaba nye kalau nk cuba :)


    http://melangkaugarisan.blogspot.com/2013/06/masalah-makan-diri.html

    dlm blog ad fan page yg perlu di report sbb suka curi gmbar prempuan. help to delete the fan page ..please report the group :)

    ReplyDelete