GET WELL SOON MAK LONG

14:30:00 Rafzan Tomomi 0 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada anda yang sedang membaca blog ini. Apa Khabar? Semoga sihat selalu okey. Hari ni saya nak story sikit pasal Mak Long saya.

Get Well Soon Mak Long! :')


Hari Ahad lepas saya dan keluarga ke Hospital Selayang untuk melawat Mak Long saya yang kritikal. Dapat tengok sekejap pon takpe kan. Katil Mak Long kat tingkat 9 bahagian 9-C. Sampai-sampai ramai jugak adik beradik belah emak ada. Pastu pergi kat Mak Long mase tu dia tak nampak so kene bagitau nama Lepas bagitau nama dia suruh cium pipi haha lepas tu dia buat flying kiss. haha Saya masa tu sekejap je kat atas sebab nak bagi Abang Iju dengan Kak Jaa pulak naik, giliran saya jaga anak-anak mereka sebab budak-budak kecik tak boleh naik.

Jejak Kasih Kak Nurul


Setelah beberapa tahun akhirnya kitorang berjumpa jugak dengan Kak Nurul. haha Ni kira jejak kasih la jugak. Kak Nurul ni menantu kepada Mak Long saya. Dia sangat kelakar dan sporting. Dia dan suaminya serta anak-anak sekarang tinggal kat JB, so susah sikit nak berjumpa. Sebab tu kalau jumpa macam 10 tahun tak jumpa, asyik gelakkk je. hahahaha Sementara jaga budak-budak ni, bawaklah diorang pergi taman. Macam-macam la story nye haaa.. hahaha

Qaisarah comel.

Kemana kakak? haha

 hahahaha..

Pura-pura makan.  

we want eat!! 

Penyampaian hadiah tapi itu untuk Mak Long haha 

Eeya & Aliya. 

Selamat Hari Raya tapi baru bulan 6 haha 

Gonna miss uols.

Haa tengoklah, tengok gambar pon dah gelak kan? hahaha Okeylah sampai disini dahulu. Mintak korang semua doakan Mak Long cepat sembuh okey. Terima kasih. Assalamualaikum & Bye Bye :)

0 comments: