TERIMA KASIH CIKGU!

10:03:00 Rafzan Tomomi 6 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada semua. Hari ini 16 Mei 2013 iaitu Hari Guru kat Malaysia. Terlebih dahulu saya nak ucap SELAMAT HARI GURU kepada semua cikgu di Malaysia terutama sekali kepada cikgu Tadika Kemas Kondo Rakyat (1997), cikgu-cikgu SK Brickfields (1) (1998-2003), cikgu-cikguSMK Vivekananda (2004-2008) dan lecturer Kolej Poly-Tech MARA Ipoh (2009-2012). Terima kasih kerana mengajar saya dan membentuk menjadi seorang manusia yang berguna untuk ibu bapa saya. Jasamu akan saya kenang sampai bila-bila.Harap semuanya masih sihat dan yang telah pergi Al-Fatihah. Amin.Haa itulah antara cikgu-cikgu dan lecturer-lecturer yang pernah mengajar. hee Terima kasih sekali lagi. Okeylah sampai disini dulu entri kali ini. Assalamualaikum & Bye Bye :)


Upin & Ipin -"Terima Kasih Cikgu"

6 comments:

  1. salam.selamat hari guru cikgu hee..admin guru ker >___<

    ReplyDelete
  2. hee. tak la. saya ucap je hahaa

    ReplyDelete
  3. selamat hari guru juga buat semua pengajar!! dear admin, your upin ipin pic ni sangat cute !!!

    baby saya sangat suka tengok ni c:

    ReplyDelete
  4. hee google je.
    Upin Ipin memang budak budak suka
    even baby kecik pon dah minat
    apatah lagi kite kite ni kan hhehe

    ReplyDelete
  5. besar jasa mereka ni ;)

    selamat hari guru pada semua pendidik.

    http://lovelynemo.blogspot.com

    ReplyDelete