THE BOYS

10:44:00 Rafzan Tomomi 2 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada pembaca & pengikut setia blog ini. Rasenye dah seminggu tak update atas sebab-sebab tertentu. Korang apa khabar? Semoga korang sihat-sihat selalu. Kalau ade yang sakit tu cepat-cepat ambil ubat okey. :) 2012 tinggal beberapa hari je lagi ni. Semoga azam-azam korang banyak dah tercapai okey :)

Finally It's mine!


Minggu lepas cari la CD Album Girls' Generation 1st Japanese Repackage Album ~The Boys~ kat kedai CD Rock Corner. Tetibe boleh sold out pulak -.-" Pastu mintak diorang orderkan dan tadaaaa! finally I buy it! yeayyy... Ade CD + DVD + Mini-Photobook dengan Lirik. Sekarang tengah tunggu 2nd Japanese Album. Maybe hujung tahun ni atau awal tahun depan :)




*klik gambar untuk tumbesaran*

Belum Bersedia

Setelah setahun beberapa bulan single, rasenye hati ni masih belum bersedia nak terima sesiapa. Entahlah. Mungkin bosan dengan permainan manusia. hehehe Ape ape pon semoga ia cepat datang !hahaha Lawaknya cerita pasal cinta ni. Biarlah dia datang sendiri, malas nak mencari. lalala~ *ahaks!~*

Menghitung Hari

Yes! Yes! Saya masih lagi menghitung hari untuk hari lahir ke-21 saya. *Ahaks!~* Setelah dikira-kira, tinggal lagi 22 hari je lagi. hehe Semakin kuat pulak bau kek Indulgence ni. hahaha

Sampai disini saje entri kali ini. Hujung tahun ni busy sikit dengan kerja-kerja yang menimbun hehehe.. Takpe kite buat perlahan-lahan. Nanti siap jugak hehehe Okeylah Jumpa di entri seterusnya. Assalamualaikum & Bye Bye! :)

Sebelum "close" jom layan lagu dari Girls' Generation - The Boys dalam versi bahasa inggeris. Enjoy! :)

2 comments: