SEGMEN: FOLLOWER BAWAH 400

10:30:00 Rafzan Tomomi 10 Comments

*klik gambar kekelip diatas untuk join contest*

Assalamualaikum & Salam Sejahtera :) Ini ialah Quick post. hee. Okey Ini adalah 2nd contest yang saya join. Sebenarnya saya jarang la join contest. hee hari ni rasa nak join pulak. hehhe Follower saya baru je masuk 150+ orang. so saya nak tambahkan lagi la. hee Follow jangan tak follow. :)

p/s : Terima kasih blog "Menulis & Menconteng" kerana menyenaraikan blog saya sebagai blog feveretnye dan selalu komen blog saya hehe. :)

10 comments:

  1. done follow sini dari segmen sama...follow back http://mylifestoryz.blogspot.com/2012/11/segmen-follower-bawah-400.html

    ReplyDelete
  2. okey. tq Faris Hakkim :)
    done follow you back :)

    ReplyDelete
  3. done follow..hit me back =)
    http://mierafarhana.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-follower-saya.html

    ReplyDelete
  4. done follow dr segmen yg same ^^ follow Mai semule ye
    http://maerahim.blogspot.com/2012/11/segmen-follower-bawah-400.html

    ReplyDelete
  5. Miera Farhana : thanks follow me. done follow you. hehe :)

    ReplyDelete
  6. Nur Amalina Maisarah : tq follow :) dah follow balik dah.

    ReplyDelete
  7. Dari segmen yang sama..saya dah follow awk..sudi follow sy yer..hehe...^_^..

    ReplyDelete
  8. dari segmen yang sama :) minta maaf, bru berkesempatan berblogwalking.. :D http://tieqanasibah.blogspot.com/2012/11/segmen-follower-bawah-400.html

    ReplyDelete