PAPARAZZI IS EVERYWHERE!

15:22:00 Rafzan Tomomi 4 Comments

**klik gambar untuk tumbesaran

Assalamualaikum & Salam Sejahtera kepada semua pengikut & pembaca :) Hari ini entri pasal PAPARAZZI. eehhee Mase ni tengah bosan dan dapat satu idea. Teringin nak edit letak muka dekat muka artis. hahahahah Hasilnya seperti di atas. macam mana? okey tak? hahahah itu sedutan dari klip video GIRLS' GENERATION - "PAPARAZZI". hahahaa akan datang akan edit banyak lagi. hee Stay tuned. :) hehehe saje je update ni jumpa di entri seterusnya. :) Byebye.

Sebelum "close" jom tengok teaser terbaru dari Abang saya, "Teman Pengganti - A Parody (Close-up Version) 30 sec Teaser" Lagu yang dinyanyikan oleh Black . enjoy!

4 comments:

  1. lagu apa? Teman Pengganti tu ke? :)

    ReplyDelete
  2. gambar tu! sekali pandang x perasan sangat. bila tengok betul betul .....bhahahaha! Noice!

    ReplyDelete
  3. hahahaha... tau xpe. ade lagi satu, nanti ah publish :)

    ReplyDelete