MORNING MUSUME. Special Post : Morning Musume 50th Single Special

11:08:00 Rafzan Tomomi 0 Comments


Assalamualaikum & Salam Sejahtera to all readers & followers. Entri ini entri special sempana Single Morning Musume. yang ke-50 "One Two Three / the Manterou Show" yang mula direleasekan pada hari ini (04.07.2012). Saya dah minat Kumpulan J-pop ni selama 7 tahun sejak tahun 2005 lagi. Start dari Morning Musume. saya mula minat kumpulan J-pop. Boleh dikatakan semua Girl Idol J-pop saje. hehehe Okey. Morning Musume dah masuk ulangtahun yang ke-15 sejak penubuhan pada tahun 1997. Sehingga kini, ada 10 Generasi dan currently, ada 10 anggota yang masih Aktif.  Jom kenal 10 anggota Morning Musume yang masih aktif :


Dah kenal? hee macam mana? Comel comel tak? hehehe. Saya sangat Excited dengan album single ini. hehe Saya harap dapat beli satu. hehehe. ;) Single ini direleasekan dalam 7 edition. Jom kita tengok cover dan tracklist untuk single ini : 


Limited Edition A

Limited Edition B

Limited Edition A & B CD

01 One・Two・Three
02 The Matenrou Show (The 摩天楼ショー)
03 Watashi no Jidai! (私の時代!) (Morning Musume Rokkies (モーニング娘。ロッキーズ))
04 One・Two・Three (Instrumental)
05 The Matenrou Show (Instrumental)

Limited Edition A DVD

01 One・Two・Three (Another Dance Shot Ver.)

Limited Edition C

Limited Edition D

Limited Edition C & D CD

01 One・Two・Three
02 The Matenrou Show (The 摩天楼ショー)
03 Aisaretai no ni... (アイサレタイノニ・・・) (Morning Musume Qki (モーニング娘。Q期))
04 One・Two・Three (Instrumental)
05 The Matenrou Show (Instrumental)

Limited Edition C DVD

01 The Matenrou Show (Dance Shot Ver.)

Limited Edition E
Limited Edition F
Limited Edition E & F CD

01 One・Two・Three
02 The Matenrou Show (The 摩天楼ショー)
03 Seishun Domannaka (青春ど真ん中) (Morning Musume Tenkigumi (モーニング娘。天気組))
04 One・Two・Three (Instrumental)
05 The Matenrou Show (Instrumental)

Limited Edition E DVD

01 One・Two・Three (Close-up Ver.)

Regular Edition
Regular Edition CD

01 One・Two・Three
02 The Matenrou Show (The 摩天楼ショー)
03 One・Two・Three (Instrumental)
04 The Matenrou Show (Instrumental)

MUSIC VIDEO "One Two Three" : 


MUSIC VIDEO Dance Shot Ver. "One Two Three" : 


Anyway, terima kasih membaca sampai disini. hehehe Kalau anda rasa nak kenal lebih lagi dengan Kumpulan ini, layari : http://www.generasia.com/wiki/Morning_Musume (Bahasa Inggeris) atau http://ms.wikipedia.org/wiki/Morning_Musume (Bahasa Melayu).  hee Okeylah sampai disini dulu entry ni. Byebye. ;) MORNING MUSUME DAISUKI!!! :D

0 comments: