• MORNING MUSUME. Special Post : Morning Musume 50th Single Special


    Assalamualaikum & Salam Sejahtera to all readers & followers. Entri ini entri special sempana Single Morning Musume. yang ke-50 "One Two Three / the Manterou Show" yang mula direleasekan pada hari ini (04.07.2012). Saya dah minat Kumpulan J-pop ni selama 7 tahun sejak tahun 2005 lagi. Start dari Morning Musume. saya mula minat kumpulan J-pop. Boleh dikatakan semua Girl Idol J-pop saje. hehehe Okey. Morning Musume dah masuk ulangtahun yang ke-15 sejak penubuhan pada tahun 1997. Sehingga kini, ada 10 Generasi dan currently, ada 10 anggota yang masih Aktif.  Jom kenal 10 anggota Morning Musume yang masih aktif :


    Dah kenal? hee macam mana? Comel comel tak? hehehe. Saya sangat Excited dengan album single ini. hehe Saya harap dapat beli satu. hehehe. ;) Single ini direleasekan dalam 7 edition. Jom kita tengok cover dan tracklist untuk single ini : 


    Limited Edition A

    Limited Edition B

    Limited Edition A & B CD

    01 One・Two・Three
    02 The Matenrou Show (The 摩天楼ショー)
    03 Watashi no Jidai! (私の時代!) (Morning Musume Rokkies (モーニング娘。ロッキーズ))
    04 One・Two・Three (Instrumental)
    05 The Matenrou Show (Instrumental)

    Limited Edition A DVD

    01 One・Two・Three (Another Dance Shot Ver.)

    Limited Edition C

    Limited Edition D

    Limited Edition C & D CD

    01 One・Two・Three
    02 The Matenrou Show (The 摩天楼ショー)
    03 Aisaretai no ni... (アイサレタイノニ・・・) (Morning Musume Qki (モーニング娘。Q期))
    04 One・Two・Three (Instrumental)
    05 The Matenrou Show (Instrumental)

    Limited Edition C DVD

    01 The Matenrou Show (Dance Shot Ver.)

    Limited Edition E
    Limited Edition F
    Limited Edition E & F CD

    01 One・Two・Three
    02 The Matenrou Show (The 摩天楼ショー)
    03 Seishun Domannaka (青春ど真ん中) (Morning Musume Tenkigumi (モーニング娘。天気組))
    04 One・Two・Three (Instrumental)
    05 The Matenrou Show (Instrumental)

    Limited Edition E DVD

    01 One・Two・Three (Close-up Ver.)

    Regular Edition
    Regular Edition CD

    01 One・Two・Three
    02 The Matenrou Show (The 摩天楼ショー)
    03 One・Two・Three (Instrumental)
    04 The Matenrou Show (Instrumental)

    MUSIC VIDEO "One Two Three" : 


    MUSIC VIDEO Dance Shot Ver. "One Two Three" : 


    Anyway, terima kasih membaca sampai disini. hehehe Kalau anda rasa nak kenal lebih lagi dengan Kumpulan ini, layari : http://www.generasia.com/wiki/Morning_Musume (Bahasa Inggeris) atau http://ms.wikipedia.org/wiki/Morning_Musume (Bahasa Melayu).  hee Okeylah sampai disini dulu entry ni. Byebye. ;) MORNING MUSUME DAISUKI!!! :D


  • You might also like

    No comments:

    Post a Comment